Kanta-asiakasedut

Nouda oma kanta-asiakaskorttisi sinua lähellä olevan hotellin vastaanotosta ja pääset nauttimaan yksilöllisistä kanta-asiakaseduistasi heti.

Näin se toimii

VIP-korttiisi saat leiman jokaisesta täysihintaisesta yöpymisestä; yksi leima/huone/yö, enintään kolme leimaa/oleskelu. Täydellä kortilla saat vapaan vuorokauden (majoitus ja aamiaiset) 1-hengen tai 2-hengen huoneessa missä tahansa Private Hotels -jäsenhotellissa. Etu edellyttää ennakkovarausta. Varmista että korttisi leimataan, aina kun maksat hotellilaskusi. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 18 kuukautta ensimmäisestä leimasta.

Private Hotels kanta-asiakaskortti on Sinulle veloitukseton! Nouda oma korttisi hotellin vastaanotosta ja saat kortin tuomat edut heti käyttöösi.

Yksilöllisiä etuja yrityksille

Olemme joustavia. Private Hotels kanta-asiakaskortin lisäksi monet hotellit tekevät yrityksille myös hotellikohtaisia yksilöllisiä sopimuksia, joilla saat hyviä etuja juuri omiin tarpeisiisi koko Suomen kattavasta hotelliverkostosta. Kysy lisätietoja yrityssopimuksista ja jätä yhteystietosi suoraan valitsemaasi PH jäsenhotelliin.

Uniikkeja kohteita

Private Hotels tarjoaa liikematkustajille inspiroivia, ainutlaatuisia ja ennenkaikkea yksilöllisiä kohteita. Nukut joka yö erilaisessa uniikissa kohteessa ja nautit henkilökohtaisesta palvelusta.

Varaa huoneHuom. varauslomake vain on-line hotelleihin.
Kaikkien hotellien varaustiedot löytyvät täältä